Welkom bij MMC Groei en Ontwikkeling

Marcel Heg

"Dat heb jij vast ook wel eens, je moet aan een project beginnen maar weet even niet hoe. Wanneer je vastzit in bepaalde denk patron  en en je wil even lekker sparren, dan is Mohammed Mezian de juiste man. Op een ongedwongen manier ga je toch aan het einde van de dag(deel) met een vol hoofd naar huis. Waar je de volgende dag, bij mij tenminste, met nieuwe inspiratie, andere invalshoeken en prachtig begin kan maken. Daarbij heeft Mo een persoonlijk en betrokken aanpak wat ik enorm kan waarderen."

Hannibal Micael

"Na elke sessie loop ik weg met veel vragen over dingen waar ik niet eerder aan dacht, je bent altijd een bron van inspiratie geweest voor mij en maakt me nog steeds een beter mens waarvoor 1000 maal dank. En ook voor een lach kan ik altijd bij je terecht!"

Willem van Heeswijk

"De afgelopen maanden heb ik de passie, energie en ervaring van Mohammed Mezian (MMC Groei & Ontwikkeling) mogen ervaren bij diverse vraagstukken die ik had met betrekking tot onder meer mijn loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. 

Mohammed is mensgericht en weet door zijn individuele coaching mij inzichten te geven vanuit verschillende (nieuwe) invalshoeken. Dit heeft mij absoluut geholpen bij het maken van mijn keuzes."

Fereidun Estanekzay

"Onderzoeken wat ik denk, doe, wat mij drijft of tegenhoudt, verkregen inzichten omzetten in actie tot groei. Ik was op zoek naar een coach die 'een tijdje met mij meedenkt'. Die mij helpt bij het bereiken van mijn persoonlijke leerdoelen. Over een bestaande of nieuwe 'weg'. 

En die coach heb ik gelukkig gevonden. Steekwoorden die voor mij van toepassing zijn op de coaching van de heer Mezian: Assertiviteit, motiveren, leiderschap, luisterend oor, snel vinger op de zere plek, heldere uitleg, inspirerend, open en spontaan. Kortom een geweldige coach!"

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn