Welkom bij MMC Groei en Ontwikkeling

 


Inschrijving nog steeds mogelijk en open, vul onderaan het contactformulier in en er wordt contact met u opgenomen.

 

Inschrijven is gewoon nog mogelijk!Leer in drie dagen hoe je tot 25% resultaatgerichter kunt presteren door je Managementvaardigheden verder te ontwikkelen.

Leiden of geleid worden?

Klanten stellen steeds hogere eisen, meer automatisering zorgt voor snellere levering en functie- eisen veranderen tegenwoordig bijna elke 2 jaren. Allen voorbeelden die illustreren in welke dynamische wereld we leven. Ook de rol van leidinggevenden zoals managers en supervisors, verandert hierdoor. Maar ook van resultaatgerichte functies als verkopers wordt in toenemende mate meer verwacht.

Vaak hebben leidinggevenden en verkopers een gevoel van ‘alle ballen in de lucht moeten houden’. Alsof ze de eigen controle kwijt zijn en geleid worden door de situatie. Bij tegenvallende resultaten ontstaat vervolgens wrijving binnen teams en met het hogere management.

Persoonlijk resultaatgericht managen

Hoe gaaf zou het zijn als je jouw invloed op de situatie kunt vergroten en jouw resultaten gerichter kunt verbeteren?

En als je dat doet door jouw onbenutte persoonlijke kwaliteiten ten volle kunt inzetten door het gebruik van enkele praktische technieken of tools.

Waarbij je die technieken of tools ook kunt gebruiken om ontwikkeling in kwaliteiten van je medewerkers eveneens kunt versnellen.

Wat het oplevert is dat jezelf succesvoller wordt in het bereiken van resultaten met minder inspanning, dat je medewerkers zich beter door jou ondersteund en gehoord voelen, dat jullie klanten meer tevreden zijn en sneller terug zullen komen en dat je hoger management je meer zal waarderen om je prestaties en je persoonlijke kracht.

Over deze Training

Tijdens deze training krijg je inzicht in de samenhang tussen jouw denken en gedrag en hoe dat je prestaties bepaalt. Je leert een analysemethode om jouw situatie te analyseren, krijgt praktische tools aangereikt om effectiever resultaten te realiseren en gesprekstechnieken om doelgerichter met je medewerkers te communiceren.

Met de aangereikte inzichten en middelen in deze training ben je in staat om tot 25% resultaatgerichter je rol te vervullen!
Ook wordt je getraind in het krachtig vertellen van een boodschap of verandering, ook wel storytelling genoemd. Je ontvangt een certificaat van deelname van deze training.

Wat levert deze 3-daagse je op?

 • -  Planmatig en resultaatgerichter werken met gebruik van diverse managementtechnieken.

 • -  Inzicht in het besturen van jouw business.

 • -  Vanuit verschillende posities jouw collega’s/team aansturen.

 • -  25% meer efficiency.

 • -  Tevreden medewerkers, teams en klanten

 • -  Koning in storytelling met professioneel filmpje.

   

  Wanneer: 18, 19 en 20 Maart | Locatie: Aristo Meeting Center Amsterdam - Teleportboulevard 100
  Tel: Mohammed 0613600505/ Jan 0612990908 | Mail: info@mojapa.nl Trainers: Jan Vrencken | Mohammed Mezian

   


  


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn